Politika privatnosti

Vaša privatnost i bezbednost Vaših podataka o ličnosti su nam od izuzetne važnosti i o njima vodimo računa sa posebnom pažnjom i odgovornošću.

Ovom Politikom privatnosti želimo da Vas informišemo o prikupljanju, upotrebi i obradi Vaših ličnih podataka od strane Telefon inženjering doo Ugrinovački put 22 deo 52. 11283 Zemun MB: 20238950, PIB: 104783911 koja se nalazi u položaju rukovaoca Vaših podatka o ličnosti (u daljem tekstu „Telefon inženjering“, „nama“  ili „mi“ ).

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno zakazali termin za pregled ili popravku vašeg vozila u našem servisu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa, e-mail , telefon i podaci o vašem vozilu. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam zakažemo terimin, kao i da vas obavestimo o stanju vašeg automobila u toku i posle servisiranja.
Obavezujemo se da ćemo vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dali pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Obavezujemo se da nećemo prodati podatke koje posedujemo trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u Telefon inženjeringu su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.
Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.
Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o stranicama koje korisnici našeg sajta traže i posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili vam jednostavnije i sigurnije korišćenje.

Kontaktirajte nas

Upit za ponudu

Kako bi dobili sve potrebne informacije i cenu proizvoda, molimo Vas da popunite i pošaljete sve potrebne podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.