Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Dobrodošli na sajt elektro-punjaci.rs koji vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svoje veb prezentacije koje je podložno niže navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge elektro-punjaci.rs. Korišćenjem bilo kog dela veb prezentacije, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog veb sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. Elektro-punjaci.rs može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu.

Osnovni podaci

Pun naziv pravnog subjekta: DRUŠTVO ZA IZGRADNJU, PROMET I USLUGE TELEFON INŽENJERING DOO BEOGRAD (ZEMUN)
Adresa: Ugrinovački put 22 deo 52. 11283 Zemun
PIB: 104783911
Matični broj: 20238950
Web adresa: www.telefon-inzenjering.co.rs
Kontakt telefon: +381 (0)11 316-95-99
Kontakt e-mail: office@elektro-punjaci.rs

U daljem tekstu  „Telefon inženjering“ ili „elektro-punjaci.rs“ ili „Mi“

Opšti uslovi korišćenja

Kompanija Telefon inženjering je vlasnik sajta (internet prezentacije) „elektro-punjaci.rs“. Posetom ili korišćenjem usluga na našem sajtu „elektro-punjaci.rs“ prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja se primenjuju. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune “Uslova korišćenja”, komponenti na softveru, informacijama ili drugom materijalu dostupnom na ovom sajtu. Telefon inženjering može vršiti izmene nad ovim materijalom, u bilo koje vreme, bez najave. Telefon inženjering se ne obavezuje da održava aktuelnost materijala.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno komunicirali potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vas obavestimo i odgovorimo na Vaše upite.
Obavezujemo se da ćemo Vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dali pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa Vama. Obavezujemo se da nećemo prodati podatke koje posedujemo trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u Telefon inženjeringu su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.
Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.
Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.
Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o stranicama koje korisnici našeg sajta traže i posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije i sigurnije korišćenje.

Odricanje od odgovornosti

Sav materijal, uključujući, ali ne ograničen na, tekst, fotografije, grafiku i cifre na sajtu može sadržati tehničke greške ili greške u kucanju ili druge vrste grešaka ili netačnosti. Telefon inženjering ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu takvu grešku ili netačnost. Materijal na sajtu elektro-punjaci.rs služi kao informacija. Telefon inženjering ne daje nikakve garancije, ni direktne ni podrazumevane, uključujući, ali ne ograničeno na, garancije za tačnost, naslove, nepovređivanje autorskih prava ili podrazumevane garancije za profitabilnost ili prikladnost za određenu svrhu. (Smatra se da se slažete sa tim da ne držite Telefon inženjering odgovornim za posledice bilo kakvih aktivnosti koje biste mogli preduzeti na osnovu informacija na ovom sajtu.) Dalje, Telefon inženjering se eksplicitno odriče odgovonosti za garanciju tačnosti ili neprekidnosti informacija na ovom sajtu ili neprisustva virusa ili drugih štetnih sadržaja.

Autorska prava

Telefon inženjering ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Korisnicima sajta elektro-punjaci.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Kontaktirajte nas

Upit za ponudu

Kako bi dobili sve potrebne informacije i cenu proizvoda, molimo Vas da popunite i pošaljete sve potrebne podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku.